banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Saygı, teskereyi aldı..!
banner98

 




Doğan Türk Birliği’nin alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz yıllarda takımın şampiyonluklarında büyük katkısı olan Ahmet Saygı, Arenasporkolik’e açıklamalarda bulundu. 7 Kasım günü teskeresini alarak askerliğini bitirmesi ile birlikte geçtiğimiz gün Mağusa Türk Gücü karşılaşmasında oyuna sonradan girerek kardeşi Selim’e ikinci golün pasını veren Ahmet Saygı şöyle konuştu;


‘’Bu sezon fazla şans bulamadım’’

Saygı, ‘’Sezon öncesi antrenmanlara ve kampa katılma şansı buldum fakat vatani görevimi tamamlamamış olmamdan dolayı lig içerisinde takımla birlikte antrenmanlara tam olarak katılamadım. Dolayısıyla da maçlarda fazla şans bulamadım. Geçtiğimiz hafta askerlik görevimi tamamladım. Artık takımla birlikte idmanlara katılıyorum ve ekstra antrenmanlar yapıyorum’’ dedi.


‘’Hedefim formayı yeniden almak’’

Konuşmasına devam eden Ahmet Saygı, ‘’Artık takımla birlikte idmanlara katılıyorum ve ekstra antrenmanlar yapıyorum. Hedefim eskiden olduğu gibi DTB takımının ilk 11’nde yer almak. Çalıştıkça daha çok forma şansı bulacağımı düşünüyorum’’ dedi.


‘’Selim ile birlikte oynamak tarif edilemez bir duygu’’

Takım arkadaşı ve aynı zamanda da kardeşi olan Selim Saygı için de konuşan Ahmet Saygı, ‘’Kardeşimle aynı takımda oynamak ve oyun içindeki hüznü, sevinci, mutluluğu vs.. birlikte yaşamak güzel bir duygu ve gurur verici. İlk 8 hafta geride kalırken, fazla birlikte oynama fırsatı bulamadık. MTG maçında biraz olsun birlikte oynama şansı bulduk ve attığım pas ile golü yaptı. Bu duygu anlatılmaz. Attığı gol ile takımı rahatlatması ve galibiyeti getirmesi ve golde ikimizin de payı olması bana çok büyük mutluluk verdi. Umarım bu birlikteliğimiz bütün futbol yaşamımız boyunca devam eder. İleriki maçlarda devamının gelmesini ve galibiyetlerin seri halinde gelmesini diliyorum’’ dedi ve sözlerini noktaladı.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75