banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Lapta K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sarıkaya; ‘’OCAK’ta çok mutluyum’’!
banner98

 



           Devre arasında Gaü Çetinkaya’dan Türk Ocağı’na transfer olan ülkemizin başarılı orta saha oyuncularından Burak Sarıkaya, Arenasporkolik Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.

‘’Oynadığım mevki, performansıma katkı sağlıyor’’

 Türk Ocağı’na katkı sağladığımı düşünüyorum. Takımım da bana güvenerek benim performansıma katkı koyuyor. Ligin ilk devresinde forma giydiğim Çetinkaya’da sol kanatta görev alıyordum ama Türk Ocağı’nda orta sahada veya forvet arkasında, istediğim ve kendimi daha iyi hissettiğim mevkilerde oynuyorum. Bu durum da performansıma olumlu yönde yansıyor. İyi bir hava yakaladık, 4 haftada 10 puan topladık ama daha ligin başındayız. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Haddimizi bilerek oynuyoruz, rakiplerimize saygı duyuyoruz. İyi bir takımımız var, arkadaşlık ortamı çok iyi, umarım taraftarımıza daha iyi bir Türk Ocağı izlettiririz şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75