banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sapsızoğlu Kulüpleri Ziyaret Etti..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, kulüpleri ziyaret ederek, yasaklar sonrasında yeniden başlayan antrenmanları yerinde izliyor.

Kulüp ziyaretlerine Ada Cimnastik Kulübü ile başlayan başkan Hasan Sapsızoğlu bu konuda şu açıklamayı yaptı:

“Cimnastik sporumuza gönül vermiş iki değerleri antrenörümüz Ayten Kasap Topal ve Sertu Topal’ın kurmuş oldukları Ada Cimnastik Kulübünün çalışmalarını yerinde gözlemlemek için ziyarette bulundum.

Ada Cimnastik Kulübü başkanı Mehmet Topal’a almış oldukları tedbirler, özverili çalışmaları ve çocuklarımıza verdikleri değer için çok teşekkür ederiz.”

Yönetiminde değişiklik

KKTC Cimnastik Federasyonunun bir yıla yakın süredir görevde olan yönetim kurulunda değişikliğe gidildi. Federasyonun yönetim kurulu üyelerinden Selen Özler Karahanoğlu, özel nedenlerden dolayı üyelikten ayrılırken yerine Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde Akademisyen Figen Yaman Lesinger görevlendirildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75