banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sanlı Şanlı Efsane Gönyeli ayağa kalktı..!(2-1)
banner98

 






YER: Gönyeli Stadı

Hakemler: Timur Ercan Bodi, Mehmet Tarım, Ahmet Karaoğluları

Gönyeli: Fahri, Selçuk, Hüseyin Güneralp, Ahmet, Deniz, Mustafa, Hüseyin Tosun, Serkan, Şaban, Osman (Dk 55 İsmet), Derviş (Dk 75 Necati)

Esentepe: Tuğrul (Dk 65 Serkan), Emek, Barış (Dk 46 Başak), Berkan, Eser, Emah, Umar (Dk 75 Muhammed), Mahmut, İlyas, Burak, Salih

Goller: 20’Derviş Küsbeci, 28’Ahmet Can Temel (Gönyeli), 59’Emek (P) (Esentepe)


K-Pet Birinci Ligin 9. Haftasında ligde mutlak puana ihtiyacı olan Gönyeli konuk ettiği Esentepe’yi Emek’ten geldi. Derviş ve Ahmet’in golleriyle 2-1 mağlup ederek 2’de 2 yapmayı bildi. Bu gollere karşılık Esentepe’nin tek golü penaltıdan Emek’ten geldi..


Gönyeli Stadı’nda oynanan karşılaşmada, ev sahibi ekip Esentepe karşısında iyi ve umut verici bir mücadele ortaya koyarak karşılaşmadan 3 puan çıkarmayı başardı. Geçtiğimiz hafta başkanlığa Şanlı Çoban’ın ve bu hafta teknik direktörlüğe de Ali Volkan’ın getirilmesi ile birlikte Gönyeli toparlanma yolunda önemli bir galibiyet daha elde etti. Sanlı başkanın göreve gelmesi ile 2’de 2 yapan Gönyeli futbolcuları, maç öncesi sahaya ‘’Başka Gönyeli yok, kulübümüze üye olalım’’ pankartı ile çıktı.


Gönyeli aldığı bu galibiyetin ardından puanını 9 yaparken Esentepe 7 puanda kaldı. Gönyeli 10. Hafta mücadelesinde deplasmanda Baf Ülkü Yurdu’na konuk olurken Esentepe ise kendi sahasında Lapta’yı ağırlayacak

Maçtan Dakikalar…

Dk-20:Soldan gelişen Gönyeli atağında Mustafa’nın güzel ortasında Derviş Küsbeci’nin vuruşu ağlara gitti.(1-0)

Dk-29:Gelişen Gönyeli atağında sağdan ceza sahasına giren Ahmet sert ve düzgün bir vuruşla takımını iki farklı öne geçirdi.(2-0)

Dk-45:Esentepe atağında çalımlarla ceza sahasına giren İlyas pasını Eser’e verdi. Eser’in müsait durumdaki şutu yan kale direğine çarparak auta gitti.

Karşılaşmanın ilk devresi Gönyeli’nin üstünlüğü ile tamamlandı.

DK-59: Gönyeli defansının arkasına gönderilen topta Deniz’in İlyas’a yaptığı hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emek top ile kaleciye ayrı ayrı köşelere göndererek farkı bire indirdi.(2-1)

Dk-65:Esentepe defasının arkasına gönderilen topta tehlikeyi sezen Tuğrul rakibinden önce topu uzaklaştırdı. Bu pozisyonda topa vurduktan sonra rakibi ile çarpışan kaleci Tuğrul yerden kalkamadı. Omzundan sakatlanan Tuğrul’a ilk müdahaleyi sağlık görevlisi yaptıktan sonra sahaya ambulans çağırılarak hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca ev sahibi Gönyeli üç puanı hanesine yazdıran takım oldu.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75