banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyonluktan Sonra Kabus Gibi Sezon..!
banner98

Medipol Başakşehir’in Süper Lig’de son şampiyon unvanıyla girdiği 2020-2021 sezonu, küme düşme hattına kadar gerilemesiyle hayal kırıklığına dönüştü.

Sezona Okan Buruk teknik direktörlüğünde başlayan, Aykut Kocaman yönetiminde devam eden ve 7 maçtır kazanamayan son şampiyon Medipol Başakşehir, Süper Lig’de 25. hafta sonunda küme düşme hattında yer aldı.

Küme düşmesi halinde Türkiye’de bu alanda bir ilki yaşayacak Medipol Başakşehir, bu sezon 4 ekibin veda edeceği 21 takımlı ligde 24 puanla 18. sırada bulunuyor.

5 BÜYÜK FUTBOL ÜLKESİNDE ÖRNEKLERİ YAŞANDI

Medipol Başakşehir’in bu durumu, şampiyon oldukları sezonun ardından ikinci lige düşen takımları akıllara getirdi.

Avrupa’nın 5 büyük futbol ülkesinden İngiltere’de Manchester City ve Almanya’da Nürnberg, şampiyon tamamladıkları sezondan hemen sonra lige veda eden takımlar oldu.

Söz konusu ülkelerden İtalya’da ise geçmiş yıllarda Juventus ve Milan, şike skandallarına karıştıkları gerekçesiyle şampiyon bitirdikleri sezonların ardından küme düşürüldü.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75