banner108
Öne Çıkanlar Ağdelen Celal tarihe geçti..! Kıbrıs Kupası Çeyrek Final 1.Maç Programı Açıklandı..! Tatlısudan Genç Transferler..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyonlar Ligi Finali İstanbul'da Değil Almanya'da..!
banner98

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen futbola yeniden dönülürken; UEFA'nın da Şampiyonlar Ligi'ni dörtlü final şeklinde oynatacağı iddia edildi. Ancak finalin adresi Türkiye değil Almanya olacak.

DÖRTLÜ FİNAL OLACAK ANCAK İSTANBUL DEĞİL, ALMANYA'DA

Sky Sports Italia'nın haberine göre; UEFA, Şampiyonlar Ligi'ni Dörtlü Final sisteminde oynatacak. Ancak daha önce Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması kararlaştırılan finallerin adresi ise değişecek. Maçlar, futbola Avrupa'da en erken dönen Almanya'da düzenlenecek.

UEFA, Şampiyonlar Ligi'ni 7 ve 8 Ağustos'ta başlatmak istiyor. Şampiyonlar Ligi son 16 rövanşları bu tarihte oynanacak. Çeyrek finaller ise 13 ve 14 Ağustos'ta tek maçlı eliminasyon sistemine göre yapılacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75