banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon YAK, İkinci Değirmenlik..!
banner98

Onur Kandili anısına düzenlenen anı turnuvasının 1.gününde Değirmenlik Alt Yapısı 2009 grubu grubunu lider bitirerek yarı finale çıktı. Maçlar da bir birinden hırslı olan genç yeteneklerin maçları nefesleri kesti. Birinci günde maçlarda Değirmenlik Alt Yapı damgası vardı. İlk maçını Mehmetçik karşında 4-2 kazanan Değirmenlik grubunda diğer maçta MTG ile karşılaştı ve o maçı da 2- 0 net bir skor ile geçen Değirmenlik grubundan lider çıktı. Dün yarı finalde rakibi İskele Trabzon'u 3-0 gibi net bir skor ile geçti. Finalde Yenicami ile mücadele eden Değirmenlik Alt Yapı normal sürede son dakika kalesinde gördüğü gol ile berabere bitti ve penaltılarla gülen taraf Yenicami oldu. Değirmenlik Alt Yapı koordinatörü Aziz Mahsucu “16-17 Ağustos tarihlerinde 2 gün süren Onur Kandili anı turnuvasında 2009 grubumuz 2 günde çok güzel maçlar çıkaran çocuklarımızı, turnuvayı şampiyon bitiren Yenicami’yi, turnuvaya katılan tüm takımları ve çocukları tebrik ediyoruz. Bizi bu anlamlı turnuvaya davet ettikleri için komiteye teşekkür ederiz. Allah rahmet eylesin” diye sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75