banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) arenasporkolik PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı.. İzmirde Kampa Girdi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Namık Kemal Lisesi..!
banner98




Gençler Finalinde İlk yarıyı Halil, Altay ve Yıldıray’ın attığı gollerle 3-0 önde kapatan NKL, ikinci yarının başında da Yıldıray ile bir gol daha bularak iyice rahatladı. SSEML takımı Barkın ile golü bulup skoru 4-1’e getirse de karşılaşmada başka gol olmayınca 4-1’lik skorla şampiyonluk Mağusa’ya gitti.



NKL futbol takımı ülkemizi Türkiye’de yapılacak Türkiye Liseler arası Futbol Şampiyonasında temsil edecek.



Üçüncülük Kurtuluş’un


Final maçı öncesinde oynanan üçüncülük karşılaşmasında ise Güzelyurt Kurtuluş Lisesi (GKL), Gazimağusa Türk Maarif Koleji’ni (GMTMK) 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Final karşılaşması sonrası düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları yetkililer tarafından verildi.




Genel Sıralama

1.Namık Kemal Lisesi

2.Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi

3.Güzelyurt Kurtuluş Lisesi

4.Gazimağusa Türk Maarif Koleji


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75