banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Ligde Sahne alıyor..!
banner98





Toplam 14 takımın yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2017-18 sezonu, iki devreli lig usulüne göre oynanacak. Normal sezonda ilk yarı 6 Ocak 2018'de oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. İkinci yarısı 13 Ocak 2018'de başlayacak ligde normal sezon, 14 Nisan 2018'de tamamlanacak. Türkiye Kupası Final maçları ise 21-24 Şubat 2018 tarihlerinde oynanacak.                                                                                                                                                    

Zafer Kalaycıoğlu:  “Galibiyetle başlamak istiyoruz…”

Ligin ilk haftasına deplasmanda yaptığı transferlerle adından söz ettiren BOTAŞ Spor Kulübü ile başlayacaklarını dile getiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu,  ligin ilk maçlarının her zaman heyecanlı ver zor olduğunu ifade etti.  Sezon sonunda yine takım olarak zirvede olmak ve şampiyonluk unvanımızı taşımak için uzun ve zorlu bir maratona başlıyoruz” dedi. Lige hazır olduklarını ifade eden Kalaycıoğlu, “Kadromuzu korumaya çalıştık. Yeni gelen arkadaşlarımız da uyum sorununu en kısa sürede aştı. Bizleri zor maçlar bekliyor. İlk maçlarda istediğiniz oyunu tutturamıyorsunuz ancak iyi bir takım olduğumuza inanıyorum. BOTAŞ bu sezonun iddialı takımlarından ve çok iyi bir kadro oluşturdu. Takımı harmanlayarak sahaya çıkacaklar. Bir de Amerikalı ama Türk pasaportu olan oyuncuları var bu onlar için bir avantaj olacak. Biz sahaya çıkacağız ve mücadelemizi vereceğiz. Galibiyetle ayrılmak istiyoruz ve bize güvenenleri mahcup etmemek için büyük çaba göstereceğiz. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ederken, sakatsızlık bir sezon diliyorum” diye konuştu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75