banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Kıbrıslılar..!
banner98

İki sezondur GS U21 Takımı forması giyen Kıbrıslı Türk futbolcu Ahmet Sivri ve teknşk kadroda çalışan Aysel Uçkan şampiyonluk sevinci yaşadı.

Son haftaya lider giren Galatasaray, bugün deplasmanda Sivasspor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğu ilân etti. Sporcumuz Ahmet, karşılaşmada ilk golü attı. Ahmet, sezonu 14 golle tamamlayarak takımının en golcü futbolcusu olmayı başardı.

Ahmet’in yanı sıra Galatasaray Atletlik Performans Departmanında çalışan Aysel Uçkan da şampiyonluk sevinci yaşayan bir diğer Kıbrıslı Türk oldu.

Ahmet Sivri’nin yaşının dolması nedeni ile gelecek sezon GS U21’de forma giyemeyeceği son sezonunda şampiyonluk sevincini yaşaması bu duyguyu tatması genç oyuncuyu oldukça mutlu etti.

Ahmet Sivri’nin gelecek sezon A takımla mı devam edeceği yada başka takıma mı kiralanacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Diğer yandan geçen yıl Galatasaray Atletlik Performans Departmanında çalışmaya başlayan ve 2 yılda 3. Şampiyonluğunu yaşayan dğerli spor adamı Salahi Uçkan’ın kızı Aysel Uçkan da şampiyonluk sevinci yaşayan bir diğer Kıbrıslı Türk olurken bu sezon hem A takım hem U21 ile çifte mutluluk yaşayan gururumuz oldu.

Haber: Necmi Usal

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyon Kıbrıslılar..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75