banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Haydarpaşa ve Cumhuriyet lisesi..!
banner98

 



Kızlar finalinde Cumhuriyet Lisesi ile Polatpaşa Lisesi karşı karşıya gelirken geçtiğimiz yıl finalde kaybederek şampiyonluğu kaçıran Cumhuriyet bu kez kupaya uzanmayı başardı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada rakibini Melike (2), Ayşe ve Özlem’in golleriyle 4-2 yenen Cumhuriyet şampiyon oldu.Kızlar finali öncesinde oynanan üçüncülük maçında ise Namık Kemal Lisesi,  Değirmenlik Lisesi’ni 2-0 yenerek şampiyonayı üçüncü sırada tamamladı.

Erkekler finalinde Haydarpaşa Ticaret Lisesi ile Karpaz Meslek Lisesi karşılaştı. Haydarpaşa, rakibini 5-1’lik skorla yendi ve kızlar hentbolun ardından futsal erkeklerde de şampiyonluğa ulaştı.

Final öncesinde oynanan karşılaşmada Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, 19 Mayıs TMK’yı 5-3 yenerek üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Final maçları sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilirken şampiyon olan okullar ülkemizi Türkiye’de temsil etmeye hak kazandı.

Alınan sonuçlar şöyle:

Üçüncülük:

Kızlar: Namık Kemal Lisesi-Değirmenlik Lisesi: 2-0

Erkekler: Bülent Ecevit Anadolu Lisesi-19 Mayıs TMK: 5-3

 

Final:

Kızlar: Cumhuriyet Lisesi-PolatpaşaLisesi: 4-2

Erkekler: Haydarpaşa Ticaret Lisesi-KarpazMeslek Lisesi: 5-1

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75