banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Capital Bank..!
banner98





Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” geçtiğimiz Cuma akşamı oynanan üçüncülük ve final mücadeleleri ile sona erdi. Capital Bank şampiyonluğa adını yazdırırken, ikinci Limasol Türk Kooperatif Bankası, üçüncü ise Asbank oldu.

 

Mutlu son Capital Bank’ın

Turnuva boyunca ortaya koyduğu performans ile beğeni toplayan Capital Bank, finalde Limasol Türk Kooperatif Bankası ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen ve normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmayı penaltı atışlarında 5-3 kazanan Capital Bank, şampiyonluğu elde etti.

 

Üçüncülük Asbank’ın

Final mücadelesi öncesinde ise Asbank ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 3-2 kazanmayı başaran Asbank, turnuvada üçüncülüğü kazandı.

 

“En Centilmen Takım” Vakıflar

Grup maçları boyunca hiç kart görmeyen Kıbrıs Vakıflar Bankası turnuvada “En Centilmen Takım” ünvanını elde etti.

 

“Gol Kralı” Limasol’dan Ufuk Manavoğlu

Finale gelene kadar 15 gol atan ve bu yarışta Creditwest’ten İbrahim Özcoşar ile çekişen Limasol Türk Kooperatif Bankası oyuncusu Ufuk Manavoğlu, final mücadelesinde kaydettiği bir golle gol sayısını 16’ya yükselterek turnuvanın “Gol Kralı” ünvanını kazandı.

 

Ödüller törenle takdim edildi

Taraftarların yoğun bir katılım ile izlediği karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri törenle takdim edildi. Capital Bank şampiyonluk kupasını KKTC Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Kürşat Kunter’den, Limasol Türk Kooperatif Bankası ise ikincilik kupasını merhum Aykut Zeki Müderrisoğlu’nun eşi Ayla Müderrisoğlu’ndan aldı.



Asbank’a üçüncülük kupası Türk Bankası Genel Müdürü M.A. Yunus Rahmioğlu tarafından takdim edilirken, Kıbrıs Vakıflar Bankası “En Centilmen Takım” kupasını Göçmenköy Spor Kulübü Fahri Başkanı Arslan Bıçaklı’dan ve Ufuk Manavoğlu “Gol Kralı” ödülünü Türk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Erhan Raif’ten aldı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75