banner108
Öne Çıkanlar Ralli Tamara Meliz Redif Eurotour Martin Cup GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sami’nin Çapraz Bağları Koptu..! Mithat Ameliyata Gidiyor..!
banner98

Mağusa Türk Gücü’nün başarılı sol kanat oyuncusu Sami Ergazi sezonun son maçında şansız bir şekilde sakatlandı.

Play out 3.maçı olan G.Birliği maçının 15.dk civarında sakatlanarak oyundan çıkan Sami Ergazi’nin dün çekilen MR sonucuna göre çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi.

Burdan çıkan sonuç üzerine MR’ı Türkiye 'de baktırmak isteyen MTG yönetimi Türkiye’den gelecek sonuca göre başarılı oyuncuyu gerekmesi halinde hemen ameliyat ettirecek.

Play out 2.maçında MTG ile Yalova arasında oynanan mücadele de Yalova oyuncusu Mithat ile girdiği mücadelede Mithat’ın çapraz bağları kopmuş ve dün sakatlandığı anda genç yıldızın direk aklına bu pozisyonun geldiği öğrenildi.

Yalova’nın tecrübeli oyuncusu Mithat Küçükakçalı Pazartesi günü Türkiye’ye giderek Dr Binnet tarafından ameliyat edilecek. Sami Ergazi’nin de Türkiye’den gelecek olan habere göre Mithat ile birlikte Ankara’ya giderek Acı Badem Hastahanesinde ameliyat olabileceği gelen bilgiler oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75