banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif Klasik Sergisi Alptürk Anısına Yapılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sami; “Başarılı Olacağımıza İnanıyorum”..!
banner98

“Sporcu psikolojisi bir daha kaldırmaz”

Geçtiğimiz sezon pandemi dolayısıyla oynanmayan sezondan her futbolcu gibi kendisinin de olumsuz etkilediğini söyleyen Ergazi, bu zor ve sıkıntılı geçen süreci telafi etmek adına her futbolcunun daha fazla efor sarf etmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Futbol oynamamanın gerek psikolojik gerekse fiziksel açıdan zor bir süreç olduğunu da sözlerine ekleyen Ergazi, “Umarım aynı sıkıntıları bu sezon da yaşamayız, sporcu psikolojisi bunu bir daha kaldırmaz” dedi.

“İncirli'ye başarılı olmak için geldim”

Yeni sezonda İncirli formasını terletecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ergazi, “Ligde hedef belirlemek için henüz erken, süreç bizi nereye götürürse o yolda ilerleyeceğiz. İyi bir kadromuz, iyi bir hocamız, iyi bir yönetimimiz var. Ben İncirli'ye başarılı olmak için geldim” dedi. Başarılı futbolcu, haftanın altı günü antrenman yaparak lige hazırlandıklarını, antrenmanların verimli geçtiğini ve yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen takımda büyük bir uyum sorunu olmadığını da sözlerine ekledi.

“Takımdaki arkadaşlık çok iyi”

Süper ligin köklü kulüplerinden Mağusa Türk Gücü'nden İncirli'ye transfer olan Sami Ergazi, “Takımdaki arkadaşlık ortamı çok iyi. Ben buraya transfer olduğumda çok iyi karşılandım. İyi yerlerden buralara geldiğiniz zaman herkes daha fazla değer veriyor ve saygı duyuyor. Beni kabullenip içlerine almaları, benim için hayatımdaki paha biçilemez duygulardan biridir” diyerek sözlerini noktaladı.

Futbola Mağusa Türk Gücü altyapısında başlayan başarılı sol bek (kanat), sarı yeşilli formayla lig ve kupa olmak üzere 229 resmi maça çıktı ve 18 gol kaydetti. Sami, kariyerinde ayrıca Mormenekşe ve Larnaka Gençlerbiliği formaları da giydi.

Röportaj: Ramiz Gökçe

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75