banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) İskele Şampiyonluk yürüyüşünde..!(2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Samancıoğlu;
banner98




          Spor servisine görüşlerini aktaran Samancıoğlu, "Düzkaya ve Akova maçına futbolcularımızın özverili çalışmalarıyla planlı bir şekilde çok iyi hazırlandığımızı söyleyebilirim. Rakiplerimizi çok iyi analiz ettik ve iki takımdan da 3'er puan alıp yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta  Akova karşısında ilk devre oyuna iyi başlayamadık, hemen kalemizde bir gol gördük, daha sonra oyuna ortak olup rakibimiz karşısında iyi oynamaya başladık ve gol bulduk. Karşılıklı ikişer golle ilk yariyi 2-2 kapattık. Rakibe birkaç tane pozisyon verdik, bu benim hiç istemediğim bir şeydi. İkinci yarı ilk yarıya göre daha iyi başladık, oyunun kontrolünü ele aldık. İstediğimiz bir galibiyetti. Sonuç olarak 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

          İkinci yarı hem iyi futbol hem de iyi mücadele ile farklı bir galibiyet elde ettik. Mesarya Sk 6-2 lik galibiyetinin ardından aldığı 3 puanla yoluna devam edecek. Süper Lige yükselmemek için hiçbir sebep yok. Oyuncularıma güveniyorum. Tüm taraftarımızı bu hafta oynayacağımız Göçmenköy maçında yanımızda görmek isteriz" şeklinde konuştu.
 


Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75