banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sakallı’da Çanakkale’de..!
banner98




Ligin ilk devresinde beklenilen başarıyı sağlayamayan ve son haftalarda toparlanma süreci girerek ligde kalma adına önemli adımlar atan Çanakkale ligin ikinci devresi içinde çok sıkı bir şekilde çalışmalarını teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Önem Fenercioğlu, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, kondisyoner Kemal Soybir yönetiminde yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çanakkale Spor Kulübü başkan İbrahim Şeker ve yönetimi ara transferin son anlarında teknik direktör Ahmet Ogan’ın raporu doğrultusunda yaptığı hamlelerle üçüncü transferi de gerçekleştirerek kadro derinliğini de sağlamış oldu.

Çanakkale ara transferde ilk devrede Mormenekşe takımında forma giyen savunma oyuncusu Mehmet Sakallı’yı transfer ederek üçüncü ve son transferi de gerçekleştirdi. Gençlik Gücü, Mormenekşe ve uzun yıllar Yeni Boğaziçi forması giyen Mehmet Sakallı, Mormenekşe forması altında 13 maç 90 dakika forma giyerken, son 2 maçta sonradan oyuna girerek, 1218 dakika forma giydi.

Savuma kurgusu içerisinde her mevkide oynayabilecek özelliğe sahip Mehmet Sakallı’yı transfer eden Çanakkale var olan savunma hattını daha da güçlendirmiş oldu.

İkinci devresi çok çetin geçmeye aday 1.ligde alt sıralardan kurtulmak için mücadele veren Çanakkale’de Dumlupınar’dan Türkiyeli oyuncu Ramadan Sağdiş, Mağusa Türk Gücü’nden Süleyman Devecioğlu’ndan sonra Mormenekşe’den Mehmet Sakallı’yı da transfer ederek yapılan son takviye ile kadrosunun da genişletmiş oldu.

Kadrosunda 1 yabancı futbolcu daha bulundurma hakkına sahip olan Çanakkale’de yönetim ve teknik kadro son kararı verecek. Çanakkale ilk devredeki kadrosundan Türkiyeli oyuncusu Talha Savtekin, Ahmet Ünlüsoy, Mehmet Şengünler, Mohammed Emad Khaleel Hammood, Özcan Denizhan, Musa Yıldız ile yollarını ayırdı.

Yeşil beyazlılar ligin ikinci devresine 27 Ocak Cumartesi günü evinde B.Bağcıl maçı ile başlayacak.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75