banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Forest İskelede Maden Buldu.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sakallı “Kazanmaktan başka şansımız yok’’
banner98




 Ahmet Sakallı açıklamalarında GHE karşılaşmasında yüreklerini ortaya koyup sonuna kadar mücadele edeceklerini ve kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını ifade etti.  Sakallı, iyi bir oyun ortaya koyup üç puan için savaşacaklarını ve galip gelip kaderlerini ligin son haftasında oynayacakları Görneç mücadelesine bırakmak istemediklerini vurguladı.

Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, GHE maçına 4 antrenmanla hazırlandıklarını ve gerek teknik heyet gerekse de futbolcular olarak gecelerini gündüzlerine katıp tamamen GHE maçına odaklandıklarını söyledi. Ahmet Sakallı, rakipleri GHE’nin de kadro kalitesinin farkında olduklarını ve buna göre önlemlerini alacaklarını belirterek saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmek istediklerini belirtti. Ahmet Sakallı futbolcular ve teknik heyet olarak sorumluluklarının farkında olduklarını da vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75