banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sakallı; “En az hata yapan kazanacak”
banner98

Hamitköy Antrenörü Ahmet Sakallı, tüm hazırlıkların tamamlandığını ve artık maç saatini beklemeye başladıklarını söyledi. Takım kaptanı İbo’nun dışında eksikleri olmadığını da ifade eden Sakallı, iyi ve tempolu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi. Ligde her geçen hafta ilginç ve önemli sonuçların çıktığını, en az hata yapanın hedefine ulaşacağını da belirten Ahmet Sakallı doğru zamanda doğru yerde olmak için kalan 11 haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini vurguladı.
Ligin ilk devresini liderin bir puan gerisinde tamamladıklarını, ancak ikinci yarıda hedefledikleri yerde olmadıklarını ifade eden Hamitköy antrenörü Ahmet Sakallı yaşayabilecekleri tüm aksilikleri hem devre arası hemde geride kalan kısa sürede yaşadıklarını söyledi. Mazaretin olmayacağını ve mevcut imkanlarla yola devam edeceklerini ifade eden Sakallı, ligin sonunda ise hedefledikleri yerde olmak istediklerini belirterek sözlerini tamamladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75