banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Rüzgar; ‘’Hedefimiz final oynamak’’
banner98

 





           U15 Ligi 30 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlarken, Mağusa Türk Gücü U15 takımını Canbulat Stadı’nda gerçekleştirdiği idmanda takip etme fırsatı bulduk ve bunu sizlerle paylaşmak istedik.

Bilindiği üzere Mağusa Türk Gücü U15 takımı geçtiğimiz sezon yeni bir yapılanmaya girmiş ve yarı final oynama başarısı göstermişti. Ligin ilk haftasında kendi sahasında Çanakkale’yi konuk edecek olan Türk Gücü, karşılaşma öncesi de Venüs Otel’de 2 günlük kamp gerçekleştirecek.

‘’Hedefimiz final oynamak’’

U15 Ligi öncesi görüşlerini aktaran Mağusa Türk Gücü U15 teknik direktörü Serhan Rüzgar, ‘’Hayırlısı ile yeni sezona Pazar günü merhaba diyeceğiz. Biz Mağusa Türk Gücü olarak geçtiğimiz sezon tamamlandıktan sonra hiç ara vermeden çalışmalarımıza devam ettik. İyi bir takımız ve günden güne daha da güçleniyoruz. İlk hedefimiz gruptan lider olarak çıkıp finale doğru yol almak. Bunu başarabilecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Tüm takımlara başarılar dilerim’’ şeklinde konuştu.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75