banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Remzi Krizi..! Dün Yeşilova, Bugün Türk Ocağı..!
banner98

 





Dün Çağrı Kral ile birlikte 250 Bin TL karşılığında Merit Alsancak Yeşilova takımına transfer olduğu açıklanan Remzi Betmezoğlu bu akşam üzeri Türk Ocağına kiralandı.

Çağrı Kral ile birlikte bugün Gençler Birliği ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrası Türk Ocağı yöneticileri tarafından kampa götürülmek üzere aranan Remzi Betmezoğlu yaşanan olay karşısında ise şaşkınlık içerisinde.

Federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu nezaretinde yapılan iki kulüp Başkan’ı arasındaki görüşme sonrası iki oyuncunun Merit Alsanacak Yeşilova ile büyük oranda anlaşma sağlaması sonrası yaşanan olay karşısında ne olacağı merakla bekleniyor.

Türk Ocağı’nın bugün 110 Bin TL’ye 2 çek karşılığı K.Kaymaklı ile anlaştığı ve Yarın sabah Remzi’yi kampa katacağı öğrenilirken M.A.Yeşilova başkanı Redif Nurel’in şu an Remzi’nin evinde Çağrı ile birlikte görüşme gerçekleştirdiği sızan bilgiler oldu.

Çağrı Kral’ın ise Lefke’ye gönderilmesi gündeme bomba gibi düşen yeni bir gelişme oldu.

Yaşanan bu gelişmelerin ödeme konusunda Merit Alsancak Yeşilova ile k:kaymaklı başkanı Hasan Tosunoğlu arasında sorunlar olduğu için geliştiği bilgisi edinildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75