banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Remzi; ‘’Göz yaşlarıma hakim olamadım’’
banner98

 





Finalde Yenicami’yi penaltı atışları sonucu mağlup ederek Kıbrıs Kupası’nı kazanan Küçük Kaymaklı’da genç santrafor Remzi duygu ve düşüncelerini spor sitemizle paylaştı.

‘’Göz yaşlarıma hakim olamadım’’

Kupa şampiyonluğu sonrası düşüncelerini aktaran Remzi, ‘’Bu kadar karakterli, bir birini sahiplenen ve gerçekten takım olduğumuzu hissettiren insanlarla çalışmak mükemmel bir duygu. Bu genç yaşımda bu duyguyu hissettiğim ve yaşadığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Özellikle penaltılar atılırken ve kupayı alırken gözyaşlarımı tutamadım’’ şeklinde konuştu.

‘’Çetinkaya maçı hayatımın en özel günüydü’’

Konuşmalarına devam eden Remzi, ‘’Çetinkaya maçında son dakikada attığım gol ile finale yükselmemiz beni inanılmaz mutlu etmişti. Hayatımın en özel günüydü diyebilirim. Takım olarak tamamen bir inanmışlık vardı. Başından sonuna kadar gerek yönetimimiz gerekse biz futbolcuların saha içindeki inancı ile son dakika golü bulduk ve finale yükseldik. O golü ben atmış olabilirim ancak bu takımın başarısıdır’’ dedi.

‘’Mehmet hoca hayatımın dönüm noktası’’

Son olarak konuşan genç golcü, ‘’Mehmet hocama ayrı bir parantez açmak istiyorum. Onun gelişi benim hayatımın dönüm noktası oldu. Bana her zaman güvendi ve inandı. Ben de bu güveni, inancı boşa çıkarmamak için sürekli çalıştım, daha çok çalıştım ve mutlu sona hep birlikte ulaştık. Başta başkanımız olmak üzere yönetimimiz ve teknik heyetimize teşekkür ederim’’ şeklinde sözlerini noktaladı.

HABER: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75