banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Final 10 Mayısta.. Soykut Turnuvasında MGAnın Yıldızı Parladı..! MGA hız kesmiyor..! (100-73) İsmail Soydan ışıldıyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Remzi Büyüledi..!
banner98

Forvet mevkiinin başarılı oyuncularından Remzi Betmezoğlu sezonun açılış maçında Doğan Türk Birliği’ne karşı kanatta oynadı ve harikalar yarattı.

Türk Ocağı teknik direktörü Hasan Topaloğlu’nun kurduğu oyun sisteminde hücumun solunda görev yapan Remzi Doğan Türk Birliği karşısında 90 dakika boyunca sıfır hata ile oynayarak sergilediği performansla izleyenleri büyüledi.

Hem hücumda hem savunmaya yardımda müthiş işler yapan Remzi adeta yeni yerinde parmak ısırttı.

Doğan Türk Birliği’ne göre sağ kanattan geliştirmek istediği tüm ataklar gerek yerden, gerekse havadan olsun Remzi’de eridi gitti.

Maç başında Remzi’nin kanatta oyuna başladığını ve defansa oldukça yardım ettiğini gören Türk Ocağı taraftarları şaşkınlıklarını gizleyemediler ve forvet bir oyuncunun orada ne işi var gibi söylemlerde bulunurlarken, maç sonunda bu Hasan hoca forvetten süper bir takım oyuncusu yaratmış söyleminde bulundular.

(Cemil GARİP)

banner116
Anahtar Kelimeler:
Remzi Büyüledi..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75