banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Remzi ‘’ada’’ yolcusu..!
banner98

 



           Ülkemizin ve Küçük Kaymaklı’nın genç yeteneklerinden Remzi Betmezoğlu’nun yeniden İngiltere macerası başlıyor. Geçtiğimiz sene Doğan Türk Birliği’nin yıldız oyuncusu Kenan Oshan ile birlikte İngiltere’nin köklü kulüplerinden Luton Town’a giden ancak bir süre sonra adaya geri dönme kararı alan Remzi’nin bu sezonun sonunda yeniden İngiltere’ye gideceği öğrenildi.

Kıbrıs’lı menajer Erdem Konyar aracılığı ile İngiltere’nin herhangi bir 2.Lig ekibine gideceği öğrenilen Remzi’nin takımının henüz belli olmadığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

HABER : NECMİ USAL  

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75