banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Raif Özgüren Sporun Vizyonu Eğitim Semineri Kaya Artemis Otel’de..!
banner98

KTSYD Yönetim Kurulu tarafından yakın geçmişte hayatını kaybeden KTSYD Genel Sekreteri Raif Özgüren’in adının verildiği seminer yarın (Cumartesi) gerçekleşecek. Raif Özgüren Sporun Vizyonu Eğitim Semineri için yarın Kaya Artemis Otel’e yerleşecek olan spor yazarları Cumartesi sabah 9.30’da açılış konuşmalarıyla başlayacak seminerde 3 oturum halinde gün boyu seminerde bilgi tazeleyecek. KKTC Telsim’in katkılarıyla gerçekleşecek Raif Özgüren Sporun Vizyonu Eğitim Semineri’nde ilk oturumda Spor Hukuku konusunda DAÜ Akademisyeni Ulvi Nail Gün, avukat İbrahim Mısırlıoğlu ve avukat Fırat Merttürk bilgilerini paylaşacak.

Seminerin ikinci oturumunda ise Medyada Okunabilirlik / İzlenebilirlik başlığı altında Cenk Mutluyakalı, Hüseyin Ekmekçi ve Aytuğ Türkkan deneyimlerini ve düşüncelerini panelistlere aktaracak. Öğle yemeğinin ardından 14.30’da başlayacak üçüncü ve son oturumda ise Türkiye’nin önemli isimlerinden Ahmet Çakır ve Atilla Türker, Televizyonda Program Yönetimi ve Medyada Algı Oluşturma başlığı altında sunumlarını gerçekleştirecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75