banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Raif Özgüren için mesaj yağdı..!
banner98

KTFF

Genelde ülke sporuna, özelde ise Kıbrıs Türk futboluna; yaptığı spor programları, gazetelerinde yazdığı köşe yazıları ve fotoğraflarıyla büyük katkılarda bulunan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Genel Sekreteri, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) çalışanı ve spor yazarı Raif Özgüren’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu olarak merhuma Allah’tan rahmet, yaslı ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

KKTC Futbol Kulüpler Birliği

Kıbrıs Türk spor basınına yıllarca hizmet etmiş Raif Özgüren’in vefatı nedeniyle başta ailesi, sevenleri, spor basınımız ve tüm spor camiamızın başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun.

Mağusa Türk Gücü Kulübü

Genelde ülke sporuna, özelde ülke futboluna hizmet eden basın emekçisi Raif Özgüren. Kalbimizdesin.

Yenicami Ağdelen Kulübü

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu çalışanlarından ve spor camiasının sevilen ismi değerli insan, spor yazarı Raif Özgüren'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Çetinkaya Türk Spor Kulübü

Raif abimizin vefat haberlerini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Başımız sağolsun.

Binatlı Yılmaz Spor Kulübü

Spor camiasının değerlerinden biri olan Raif Özgüren kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesinin, ülkemizin ve spor camiasının başı sağ olsun. Seni ve değerli yorumlarını unutmayacağız.

Hentbol Federasyonu

Spor basını mensubu Raif Özgüren hayata veda etmiştir. Hentbol Camiası olarak başta ailesine ve spor basını mensubu tüm dostlarımıza başsağlığı dileriz. Hepimizin başı sağolsun.

Kıbrıs Okçuluk ve Doğa Sporları Derneği

Bu gün erken saatlerde aldığımız bir habere göre usta spor yazarı ve programcısı Raif Özgüren'in hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu elim haber KODOSD ailesini derin bir yassa büründürmüştür. Özellikle okçuluk hakkında yaptığı programlar sayesinde okçuluk sporunun tanınmasında çok emeği olan büyük usta'nın sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileriz. Yattığın yerde rahat uyu büyük usta.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Sosyal yaşamı da dahil olmak üzere basın camiasında herkesin sevdiği basın emekçisi merhum Raif Özgüren’in vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Yokluğu her zaman hissedilecek olan merhuma Allah’tan rahmet, yaslı ailesine ve tüm basın camiasına metanet ve başsağlığı dileriz.

Vatan Gazetesi

Bir süredir tedavi gören spor yazarı, TV programcısı Raif Özgüren bugün sabah hayata gözlerini yumdu. Merhuma Tanrı'dan rahmet, yaslı ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Türk Ocağı Limasol

Hepimizin yakından tanıdığı, sevdiği, Kıbrıs Türk Spor Basını emekçilerinden
Raif Özgüren’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü olarak, Abimize Allahtan rahmet, Başta Yaslı ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu

Ülkemiz sporuna yıllarını vermiş Raif Özgüren'e Allah'tan rahmet, sevenleri, ailesi ve tüm spor camiasına baş sağlığı dileriz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75