banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Raif, Gençler Birliği'nde..!
banner98
 




         K-Pet Süper Ligde geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son anda kaçıran başarılı teknik direktör Hasan Topaloğlu yönetimindeki Gençler Birliği, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını sürdürürken bir yandan da transfer yaparak güçlendikçe güçleniyor. Öncelikle 2016-2017 sezonu öncesi start alacak 30 haftalık lig maratonunda takımını güçlendirme adına transfer çalışmaları yapan Topaloğlu, takımdan ayrılan Abbas'ın boşluğunu kapatma adına Çanakkale'den Kaan'ı ve forvet hattına yine Çanakkale’den Yunus'u ve sol kanata da Dipkarpaz’dan Barış'ı transfer ederken, bugün de kalesine takviye yaptı.

Kırmızı siyahlı ekip Ali ve Mehmet'in yanına başarılı kaleci Raif'i de kadrosuna katarak kalesini daha da sağlama aldı.

Gençler Birliği'nde yerli transfer kapanırken yabancı transferinde ise bir forvet bir de orta saha ile prensipte anlaşıldı. Kırmızı siyahlı yönetim yarın bu futbolcularla masaya oturup sözleşme imzalayacak.

Doğu temsilcisi 3. Yabancı olarak Emmanuel'i kadrosunda tutarken, Rum kontenjanını da daha önce anlaştığı forvet oyuncusu Yorgo ile doldurmuştu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75