banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Raif, GAÜ Çetinkaya'ya imza atamadı golleri attı (2-2)
banner98




YER: Bostancı Yakup Özorun Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Malek-Mehmet Tarım-Ömer Doğru

B.BAĞCIL: Ufuk-A.Zaifoğlu-Zihni-Mehmet (Bahri dk.76)-Weslie John-Stellios-Muhammed (Güncel dk.51)-Kaan-Raif-Sımon-Fikri

GAÜ ÇETİNKAYA: Ali- Çağrı- Lawal- Hakan- Sercan- Erdinç- Burak (Akın dk.86)-Tansel (Sabri dk.45+3)- E.Sonay (Doğukan dk.80) Barine Eko

GOLLER: Dk.3 ve dk.90+3 Raif (B.BAĞCIL) Dk. 53 Zihni (k.k) ve dk.72 Lawal (GAÜ ÇETİNKAYA)

 

3. dakikada B.Bağcıl GAÜ Çetinkaya ceza alnı dışında bir serbest vuru kazandı. Kaleye biraz uzak mesafede olmasına rağmen tecrübeli futbolcu Raif’in mükemmel vuruşunda top köşeden ağlara gidince B.Bağcıl 1-0 öne geçti.

  13. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında rakip ceza alanı içinde oluşan karambolde topa en son E.Sonay vurdu. Bu vuruşta top uzak direğin hemen yanından dışarı çıktı.

  44. dakikada GAÜ Çetinkaya takımından Sercan rakip takımdan Muhammed’i ceza yayının hemen dışında faulle durdurdu. Topun başına ilk golün sahibi Raif geçti. Raif yine ok iyi vurmasına rağmen kaleci Ali bu ke topu kornere atmayı başardı.

  53. dakikada Sabri’nin vuruşunda top üst direkten döndü. Dönen topa bu kez Burak vurdu, ancak Zihni topu uzaklaştırmak isterken topu kendi ağlarına gönderince skor da 1-1 oldu.

  72 dakikada GAÜ Çetinkaya öne geçti. Bu dakikada kornerden gelen topu defans bir türlü uzaklaştıramadı. Topu alan Lawal topla birlikte ceza alanına girdi, vuruşunda kalabalık arasından geçen top ağlara gitti ve GAÜ Çetinkaya deplasmanda 2-1 öne geçti.

  90+3’ncü dakikada B.Bağcıl aradığı beraberlik golünü buldu. Bu dakikada gelişen atakta Raif Weslie John’’dan aldığı topla rakip ceza alanına girdiği anda ok sert ve düzgün vurarak takımına beraberliği getiren golü attı ve maç da 2-2 sona erdi.

 A-2 gençler maçını B.Bağcıl gençleri 3-0 kazandı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75