banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. 1.Lig Allem Gallem.. DAÜ Şampiyonluk Maçına Çıkıyor.. Musmer UniLeaguede BAÜ ve DAÜnün Günü..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Puan savaşı sürüyor..!
banner98

 





14 KASIM CUMARTESİ MAÇLARI

KAZANMALARI ŞART (LEFKE-MORMENEKŞE)

Ligde aradığını bulamayan ve kötü günler geçiren Mormenekşe, geçtiğimiz hafta bölge derbisinde mağlup olarak taraftarını üzen Lefke’ye konuk olacak. İki takım açısından da aşırı önem taşıyan karşılaşmayı Utku Hamamcıoğlu yönetecek. Mormenekşe kötü gidişine dur diyebilmek için kazanmak isteyecek, Lefke ise geçtiğimiz hafta aldığı yenilgiyi taraftarına unutturmak için kendi sahasında galip isteyecek. Bu maç kaçmaz.

BAŞKENT’TE KIRAN KIRANA MAÇ (YENİCAMİ-BİNATLI)

Cumartesi gününün en önemli maçı olarak görülen karşılaşmada Yenicami ile namağlup Binatlı Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen ligin flaş ekibi Binatlı’nın zorlu Yenicami deplasmanında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Başkent ekibinde ise Adil’in takıma katılması ile birlikte biraz moraller düzelirken, hedefin galibiyet olarak belirlenmesi maçın heyecanını daha da artırıyor. Bu zorlu maçta Osman Özpaşa düdük çalacak.

MESARYA DERBİSİ (CİHANGİR-DEĞİRMENLİK)

Cumartesi gününün bir diğer zorlu maçı ise Cihangir’de oynanacak. Ligde dengesiz sonuçlar elde ederek tat vermeyen Cihangir ile ne yapacağı belli olmayan Değirmenlik, Cihangir Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bol gollü geçmesi beklenen ve favorisi olmayan karşılaşmayı Kerem Eran yönetecek.

İKİSİ DE FORMDA (B.BAĞCIL-L.GENÇLERBİRLİĞİ)

Topaloğlu’nun takımın başına geçmesi ile birlikte son 2 haftada 6 puan kazanan Gençlerbirliği, ligin zor deplasmanlarından olan Bostancı Bağcıl’a konuk olacak. Henüz kendi sahasında mağlubiyet yaşamayan Bostancı ekibi, Gençlerbirliği karşısında da galibiyet arayacak. Denk güçlerin mücadelesinde tecrübeli hakem Timur Ercan Bodi düdük çalacak ve karşılaşma Bostancı Yakup Özorun Stadı’nda oynanacak.

15 KASIM PAZAR MAÇLARI

GİRNE’DE DEV MAÇ (DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ-MAĞUSA TÜRK GÜCÜ)

Haftanın en önemli karşılaşmaları arasında gösterilen DTB-MTG karşılaşması Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak. Haftaya lider giren Türk Gücü’nün, zorlu Girne deplasmanında nasıl bir performans sergileyeceği ve Girne’den nasıl bir sonuçla döneceği merakla beklenirken, ev sahibi Doğan Türk Birliği de bu zorlu karşılaşmayı kazanıp zirveye tırmanmak isteyecek. Seyircilerin de ilgi göstermesi beklendiği bu zevkli mücadeleyi ise Serhan Şimşek yönetecek.

TEK DÜŞÜNCELERİ GALİBİYET (YENİBOĞAZİÇİ-TÜRK OCAĞI LİMASOL)

Süper Lige şampiyon olarak yükselmesine rağmen hayal kırıklığı yaratarak henüz galibiyet elde edemeyen Maunacılar, sahasında iyi bir performans sergileyen ancak geçtiğimiz hafta Küçük Kaymaklı karşısında dağılan Yeniboğaziçi’ne konuk olacak. Kendi sahasında kolay kolay teslim olmayan Yeniboğaziçi ve artık ligde galip gelmek isteyen Türk Ocağı’nın mücadelesi görülmeye değer. Maçı Serkan Durmaz yönetecek.

ÖZLEDİĞİMİZ DERBİ (KÜÇÜK KAYMAKLI-ÇETİNKAYA)

Haftanın maçı. Lefkoşa derbisinde Küçük Kaymaklı ile Gaü Çetinkaya kozlarını Ruso’da paylaşacak. Geçtiğimiz hafta Yeniboğaziçi karşısında fırtına gibi eserek kendine gelen Forest, geçtiğimiz haftanın yaralı ekiplerinden olan ancak teknik direktörlüğü değişikliğine giden Gaü Çetinkaya’yı konuk edecek. Karşılaşmanın favorisi olmazken, 3 ihtimalin de yaşanabileceği, bol golün beklendiği ve taraftarların yoğun ilgi göstereceği bir maç olması bekleniyor. Bu zorlu maç öncesine her iki takımın da hedefi galibiyet. Ruso’da tecrübeli hakem Mehmet Malek görev alacak.

HAZIRLAYAN : NECMİ USAL 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75