banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Polemidya’ya Hayat Öpücüğü..! (1-0)
banner98

Yer: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

Hakemler: Evren Karademir- Emre Çevikdal-Fatih Bardakçıoğlu

Binatlı: Salih, Zihni, H.Taşcı, Muammer (83.Dk Abdullah) Burak, Sertaç, Victory, Santos (69.Dk M.Neşe) Vinicyus, Ayhan, Alaeddin (64.Dk Mustafa)

Çetinkaya: Cenk, Tunç (89.Erhan) Batuhan Burak, Ömer (46.Dk Samet) Faye, Doğukan, Ugo (74.Dk Mete) Hakan, Çağdaş, Amani

Goller: 70.Dk Sertaç (Binatlı)

9. dakikada gelişen Binatlı atağında Santos sol taraftan iyi bir orta yaptı. Ancak Victory altı pastan kafa ile topu üstten dışarı attı.

23. dakikadaki Binatlı atağında Sertaç’ın pasında topla buluşan Santos biraz da çarpraz pozisyonda olmasına rağmen vuruşunda top uzak direk dibinden dışarı gitti.

45+1’nci dakikadaki Çetinkaya atağında Hakan rakip ceza alanına girdikten sonra sağ ayağı ile kötü bir vuruş yaptı ve topu farklı şekilde üstten auta attı.

58. dakikada sağ taraftan gelişen Çetinkaya atağında Ugo kaleci Salih ile birlikte kafa topuna çıktı. Ugo’nun kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Dönen topa bu kez Amani vurdu ancak Amani’nin hareketini hakem faul olarak değerlendirdi.

70. dakikada Binatlı öne geçti. Golden 1 dakika önce oyuna giren M.Neşe sol taraftan topla rakip ceza alanına girdi.

Onsekiz çizgisine paralel pasında topun gelişine iyi bir vuruş yapan Sertaç topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

83. dakikada Binatlı maç boyunca ilk kez organize bir atak geliştirdi. Victory-Vinicyos verkeçında Victory’nin vuruşunda top kaleciden döndü. Dönen topu önünde bulan Burak boş kale yerine topu üstten dışarı attı.

90+23’nci dakikadaki Çetinkaya atağında yine M.Neşe sol taraftan çok iyi bir top getirdi. Son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı top defanstan sekti ve Victory’nin önünde kaldı. Boş kaleye vurmak yerine sol ayağına alıp vurmak isteyince istediği gibi vuramadı ve önce kaleciye sonrada Batuhan’a çarpan top üstten dışarı gitti.

Karşılaşma 1-0 Binatlı lehine sonuçlandı ve sarı yeşilli ekip 3 puanın sahibi oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75