banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) 18 Hastaya el uzatıldı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Piskobulu “Mevcut kadroyu korumak için çalışıyoruz’’
banner98

 




Öncelikle mevcut kadronun korunması adına çalışma başlatacaklarını belirten Bayar Piskobulu, Teknik Heyet ile bu akşam görüşme yapacaklarını aktardı.

Takım oyuncuları Aydın ve Emin’in serbest transfer hakkı bulunduğunu aktaran Başkan Bayar Piskobulu, Aydın’a çok iyi teklifler gelmesine rağmen hepsini reddettiğini ve yeni sezonda yine Doğan Türk Birliğinde forma giyeceğini söyledi. Emin ile ilgili olarak açıklama yapan Piskobulu, Emin ile henüz görüşmediklerini en kısa sürede onunla da görüşülüp kararın verileceğini söyledi.

Mevcut kadro ile anlaşılma sağlanması durumunda 3 iyi yabancının takıma dahil edilmesi konusunda ciddi girişimlerin olduğunu belirten Bayar Piskobulu geçen sezon yabancı konusunda yaşadıkları talihsizliği bu sezon yaşamak istemediklerine vurgu yaptı. Takımda yerli oyuncu konusunda ise açıklama yapan Piskobulu, gitme söz konusu olan oyuncunun gideceğin ancak giden yerinin ise kesinlikle dolacağını belirtti. Teknik heyet konusunda her hangi bir sıkıntı yaşamanın mümkün olmadığını da belirten Bayar Piskobulu, Caner hoca ve ekibi ile Doağn Türk Birliğinin artık bir simge haline geldiğini söyledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75