banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Piskobulu “Kimse Kulüpleri Düşünmüyor”
banner98

Bayar Piskobulu bugün BRT 1’de Spor Gündemi televizyon programında kulüplerin sponsorlarının virus salgını sonrasında dünyadaki olumsuz ekonomiden etkileneceğini ve kulüplere eskisi kadar katkı yapamayacağını söyleyerek, kulüplerin de bu durumdan olumsuz etkileneceğini söyledi.

Bayar Piskobulu, liglerin açılmasıyla birlikte Devletin de sezon başında vermeyi taahhüt ettiği katkıyı veremeyeceğini, bu durumun gayet normal olduğunu belirterek, kulüplerin zaten var olan ekonomik sorunlarının virüs salgını sonrasında daha da büyüyeceğini söyledi.

Bayar Piskobulu, futbolcuların maaş ve transfer ödenekleri konusunda ciddi anlamda indirim yapması gerektiğini belirterek, herkesin sağduyulu bir şekilde davrandığı takdirde bu krizin aşılabileceğini, aksi takdirde birçok kulübün yönetici bulamayacağına da dikkat çekti.

Bayar Piskobulu, genelde futbolcuların alacakları ligin ne zaman ve nasıl başlayacağı konuları üzerinde yorumlar yapıldığını ancak kulüplerin ekonomik durumları ve ekonomik gelecekleri konusunda herhangi bir öngörü veya yorum yapılmadığına dikkat çekerek, esas önemli olanın bu olduğunu söyledi.

Bayar Piskobulu, kulüplerin ekonomik anlamda iyi olmamasının direkt olarak futbola yansıyacağını, futbolculara ödeme yapamayacağını ve geçmiş yıl olduğu gibi birkaç kulübün değil birçok kulübün lige katılmayacağını söyledi.

Doğan Türk Birliği olarak kendilerinin de gelecek sezon için planlama yapmaya başladıklarını kaydeden Bayar Piskobulu, gerek sponsorlar gerek kombine satışları gerekse kira gelirleri konusunda bir fizibilite çıkararak, gelecek sezonun ekonomik çalışmasını yapacaklarını ona göre yol haritası belirleyeceklerini söyledi.

Liglerin Haziran ayında başlatılıp Temmuz ayında bitirilmesi lazım ki kulüpler yeni sezona yeniden baştan başkan bulabilsin, hoca bulabilsin, oyuncu kadrosunu oluşturabilsin. Önümüzü görmemiz lazım.

Piskobulu, sağlık adamları açıklama yapmadan antrenman ve maçlara başlamamamız lazım. Sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor ama el birliği verirsek altından kalkarız’’.dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75