banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Piskobulu Açıklamalar da Bulundu..!
banner98

Kulüp başkanlarının bu dönemde sessiz kalmasının sorulması üzerine açıklama yapan Bayar Piskobulu sebebinin ise kulüp başkanlarının Futbol Federasyonu genel kurulunda yetkiyi Başkan Hasan Sertoğlu’na vermesi durumuna bağladı.

Doğan Türk Birliği olarak uygun koşulların oluşması durumunda futbolun elbette oynanmasını istediklerini belirten Bayar Piskobulu, taraftarı, oyuncu grubu ve teknik heyetinin sağlığının her şeyden önemli olduğunu ifade etti. Federasyon başkanına kulüp başkanı olarak tam yetki verdiklerini ve sürecini Başkan Hasan Sertoğlu’nun yürüteceğini aktaran Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, kendilerinin kimse ile sorun yada kavgalı olmadıklarını aktardı.

Bu süreçte antrenörler derneği ve futbolcular derneğinin başkan Hasan Sertoğlu ile bir araya gelip fikir alışverişinde bulunup yol haritası belirlemek zorunda olduğunu aktaran Piskobulu, fikir alışverişi ile sürecin daha farklı noktaya gelebileceğini söyledi. Başkan Hasan Sertoğlu’nun bu dönemde yalnız kaldığını hatırlatan Bayar Piskobulu, Futbolcular derneği ile birlikte antrenörler derneğine saygı duyduklarını fakat her şeyi futbol federasyonu başkanında beklemenin ise haksızlık olduğunu ifade etti.

Kimse ile kavga etmek istemediklerini böyle bir düşüncelerinin ise olmadığını hatırlatan Bayar Piskobulu, özellikle bu dönemde kulüpler birliği ve federasyon başkanına çok sert eleştirilerin yapıldığını hatırlattı. Eleştirinin elbette olacağını ancak dozunu ayarlamanın önemli olduğunu belirten Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, kulüplerin bir olduğunu ve çatısının da tek olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti. Doğan Türk Birliği olarak uygun şartların oluşması durumunda futbol oynamayı çok istediklerini aktaran Piskobulu, kimseyi kırmadan ve kimse ile kavga etmeden sürecin tamamlanmasını istediğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75