banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Piro; ‘’İnandık, kupayı alacağız’’
banner98

 




           Dün yarı final rövanş maçında ezeli rakibi Gaü Çetinkaya ile 2-1’in rövanşında 1-1 berabere kalarak adını finale yazdıran Küçük Kaymaklı’da yüzler gülüyor. Son dakikada gelen gol ile 5 yılın ardından ismini finale yazdırmayı başaran yeşil siyahlılarda takım kaptanı Hasan Piro, duygularını Arenasporkolik spor servisi ile paylaştı.

‘’İnandık, kupayı alacağız’’

Küçük Kaymaklı kaptanı ve file bekçisi Hasan Piro, ‘’Hedefimize sadece 1 adım kaldı. Lig yarışından uzaklaşınca tek hedefimiz kupa kalmıştı. O hedefe doğru da emin adımlarla ilerliyoruz. Yarı final zor geçti fakat turu geçen taraf biz olduk. Bundan dolayı çok mutluyuz. Önümüze bakmalıyız. Yenicami ile oynayacağımız final da zor geçecek. Havamız mükemmel. Taraftar, yönetim, sporcular herkes kupaya inandı. Elimizden gelenin en iyisini yapıp kupayı Kaymaklı’ya getireceğiz’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75