banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Pirgalı; ''Pandemi Öncesine Göre Sayımız Azaldı''..!
banner98

Alt Yapı başantrenörü İsmail Pirgalı yönetiminde Yusuf Kaptan Sahası’nda alt yapı çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı kulüp, Pazartesi ve Cuma günleri arasında 15 gurubu yetiştiriyor.

Alt Yapı baş antrenörü Pirgalı yaptığı açıklamada, hedeflerinin kulübün futbolda alt yapısını oluşturmak ve futbolcu yetiştirmekle beraber ülkeye iyi insan yetiştirmek olduğunu belirtti.

Pirgalı sözlerine şöyle devam etti: “15 grubu bir hafta boyunca akşamları haftada iki kez olmak üzere antrenör arkadaşlarımla birlikte çalıştırıyoruz.Henüz alt yapı çalışmalarına yeni başladık.Pandemi öncesine göre sayımız azaldı ancak sayının artacağına inanıyoruz.Şimdilik müsabaka anlamında herhangi bir program açıklanmadı.Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yakın bir zamanda müsabakalar anlamında genel bir programın belirleneceğini umuyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75