banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Pilli; Futbol’a Işık Yakmadı..!
banner98

Dün akşam Haberci canlı yayınına bağlanarak açıklamalar yapan Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli özellikle spor camiasında her gün tartışılan ve dört gözle ne olacağı merakla beklenen futbolun ne olacağı yönünde sorulan soru üzerine futbolun başlamasına sıcak bakmadığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Ali Pilli, şu anda 15 Mayıs’a kadar açılımı gerçekleştirip önce önümüzü görmeyi bekleyeceğiz. Sporu ve Futbolu daha sonra değerlendirmeye alacağız. Önemli konulardan bir tanesi de elimizde toplam 8 bin kit kaldı. Futbol için ilk etapta 4 bin kit gerekli değerlendirmesinde bulunarak şu an için bunun mümkün olamadığını dile getirdi.

Bakan Pilli açıklamalarına devam ederek bugünün koşullarında futbolun başlamasının çok riskli olduğunu açılımdan sonra 11 günlük süreçte ne olacağını göreceklerini de ve ondan sonra tekrar masaya yatırarak değerlendirmeler yapacaklarını açıklayarak süreci bekleyip göreceğiz diye sözlerini noktaladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75