banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci:’’Bu maç ayağa kalkma maçımız’’
banner98




Bu hafta başkent derbisinde Küçük Kaymaklı ile karşılaşacak olan Yenicami cephesi maçı ayağa kalkma maçı olarak nitelendirirken, antrenör Emre Perçinci sıkıntılı sürecin devam etmesi durumunda ise işlerinin zor olduğunu belirtti.

Son 3 hafta ile birlikte kupa maçını değerlendiren Emre Perçinci, Cihangir galibiyeti ile lige başlamalarına rağmen arkasını getirmediklerini söyledi. Erken gol bulamama sürecinin devam ettiğine dikkat çeken Perçinci, bu konuda bir takım önlemler almak zorunda olduklarını aktardı. Küçük Kaymaklı ile hafta sonu oynayacakları karşılaşmayı ligde var olma yada Yenicami’nin ayağa kalkma maçı olarak gördüklerini belirten Perçinci, kazanamama sürecinin devam etmesi halinde ise işlerinin zor bir sürece gireceğini aktardı. Bağcıl ve Yeni Boğaziçi ile yaptıkları karşılaşmalarda kritik haftalarda önemli kayıplar yaşadıklarını doğrulayan Yenicami antrenörü Emre Perçinci, Kaymaklı karşısında galip gelmekten başka şanslarının olmadığını vurguladı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75