banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci ‘’Yukarıya Oynayan Bir Sezon Hedefliyoruz’’..!
banner98

Galibiyeti alışkanlık haline getiren bir takım yaratma düşünceleri olduğunu ifade eden Emre Perçinci, iyi bir takım yaratıp yukarıya oynayacakları bir sezon hedeflediklerini belirtti.

İç transferde çok sıkıntı yaşamadıklarını ifade eden Emre Perçinci, dış transferde ise eksik noktalara iyi isimler dahil etmek adına planlama yaptıklarını söyledi. Girne Halk Evi olarak yeni sezonda kupa finali oynamak istediklerini belirten Emre Perçinci, kadro yapısını kurarken galibiyeti alışkanlık haline getiren bir takım görüntüsüne sahip olmak istediklerini söyledi. Yukarıya oynayan bir takım yaratıp yola çıkacaklarını ifade eden Girne Halk Evi Teknik Direktörü Emre Perçinci, sürekli kazanabilen bir konumda olmak istediklerini söyledi. Kupada yeni sezonda finali ana hedef olarak koyduklarını da ifade eden Perçinci, iç transferin sona erdiğini dış transferde ise 3 hakları kaldığını söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında iki etaplı kampın olacağını da ifade eden Girne Halk Evi Teknik Direktörü Emre Perçinci, ilk kamp tarihinin 18 Eylül olduğunu söyledi. İkinci kamp tarihinin 2 veya 3 Ekimde başlayacağını aktaran Perçinci, kampla birlikte 8 hazırlık maçının da planlandığını belirterek ilk hazırlık maçını Merit Alsancak Yeşilova ile yapacaklarını söyledi. Takımda çok yetenekli ve tecrübeli isimlerin olduğunu ifade eden Emre Perçinci, bu isimlerle birlikte genç oyuncuların iyi çalışarak başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını da ifade eden Perçinci, önlerinde bulunan zorlu hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirip lige hazır olacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75