banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci; ‘’Nisan Ortası Başlama Düşüncemiz Var’’..!
banner98

Ortada başlangıç olarak bir tarihin olduğunu ifade eden Girne Halk Evi teknik direktörü Emre Perçinci, bunun yeterli olmadığını, net bir durumun olmasının gerekli olduğunu ifade etti. Kulüp başkanı Veli Esendağlı ile en kısa sürede yüz yüze toplantı gerçekleştireceklerini ifade eden Perçinci, günün sonunda bakıldığında ise yola çıkış planlarının Girne Halk Evi olarak hazır olduğunu söyledi.

Girne Halk Evi teknik ekibi olarak kendilerinin de planlama yaptıklarını ifade eden Emre Perçinci, ortada açıklanan Ağustos ayındaki başlangıca göre Nisan ortası gibi çalışmalara başlama düşünceleri olduğunu söyledi.

Kulüp başkanı Veli Esendağlı ile bir araya gelerek şartları ve yol haritasını belirlemek zorunda olduklarını ifade eden Girne Halk Evi teknik direktörü Emre Perçinci bunu da kısa süre içinde yapmayı düşündüğünü ifade etti. Federasyonun net bir tarih vermesinin bu süreçte en doğru karar olduğunu da belirten Emre Perçinci, başlanıp durmadan tamamlanması gereken bir sürecin içinde olmak istediklerini vurguladı.

Girne Halk Evi olarak acele etmek istemediklerini olay netleşmeden hareket etmeyeceklerini ifade eden Perçinci, başkan Veli Esendağlı ile bir araya geldikten sonra daha net bazı konuların ise ortaya çıkacağını söyledi. En doğru zamanı beklemek zorunda olduklarını da ifade eden Emre Perçinci, ekonomik olarak da planlama yaparak yola çıkmanın kendileri adına önemli olacağını söyledi. Her şeye rağmen kendilerinin de Girne Halk Evi olarak yola çıkacağını ifade eden Perçinci doğru zaman dışında hareket etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75