banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci “Koyduğumuz Hedefe Ulaşacağız’’
banner98

 




Ligin ilk devresinin son bölümünde ciddi puan kayıpları yaşayan kırmızı-beyazlılarda hedef sezon başı koydukları süper lig vizesi.

İlk devredeki kazanılan ve kaybedilen maçlardan ciddi dersler çıkardıklarını aktaran Emre Perçinci ikinci devrede hata payını en aza indirerek koydukları hedefe ulaşmak istediklerini söyledi.

Ligin ilk devresini puan anlamında olmasa bile sıralama anlamında hedefledikleri yerde bitirdiklerini söyleyen Gönyeli çalıştırıcısı Emre Perçinci, ilk devre itibariyle hem kazandıkları hem de kaybettikleri maçlardan dersler çıkardıklarını söyledi.


Takım olarak yakaladıkları seri galibiyet sonrası bugünkü konuma geldiğini ifade eden Perçinci, peş peşe yaşadıkları kayıplarda ise bir takım sıkıntıların ve talihsizliklerin kendileri ile birlikte olduğunu ifade etti.

Alınan mağlubiyet de olduğu gibi alınan galibiyetlerde bile dersler çıkardıklarını aktaran Perçinci, Gönyeli olarak ikinci devrede hem kadro hem de oyun anlamında büyük değişikliklere gideceklerini aktardı.

Ligin ilk devresinin geride kaldığını ifade eden Emre Perçinci, Gönyeli olarak ligin ilk devresinde istediklerini büyük ölçüde aldıklarını söyledi. Ligin ikinci devresinde periyotun daha zor ve çekişmeli geçeceğini söyleyen Perçinci, ilk devre sonunda özellikle zirve yarışının iyice sıkıştığını dolayısıyla yapılacak takviyeler sonrası takımların ligin ikinci devresinde daha güçlü hale geleceğini söyledi.

Gönyeli olarak devre arası takımda gidecek ve gelecek isimlerin olduğunu bu nedenle iyi ve sağlıklı hamleyle ligin ikinci devresinde yer almak istediklerini belirten Perçinci, iyi bir devre arası planladıklarını ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75