banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci; ‘’Kaymaklı taraftarı takımı ile gurur duyacak’’
banner98

K-Pet Liglerinin başlamasına çok az bir süre kalırken, başkentin yeşil siyahlı ekibi Küçük Kaymaklı, ilk hafta sahasında Gençlik Gücü’nü ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta ilk kez düzenlenen Lefkoşa Kupası’nda finalde ezeli rakibi Yenicami’yi 4-1 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Küçük Kaymaklı takımı çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

‘’İyi bir sezon öncesi geçirdik’’

Spor servisine açıklamalarda bulunan Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Emre Perçinci; ‘’Sezon başından beridir altmışaltı antrenmanı geride bıraktık. Bu süreç içerisinde sekiz hazırlık maçı oynadık. Dokuzuncu maçımızı Düzkaya ile yapacağız ve ligi bekleyeceğiz. İyi bir Kartepe kampı geçirdik. Fiziksel olarak hemen hemen istediğimiz noktaya geldik ancak taktik olarak tam anlamıyla henüz kendimizi ifade edemiyoruz. Bunu da yapabilmemiz için ligde birkaç maçımızı kazanıp moral bulmamız gerekiyor’’ şeklinde konuştuk.

‘’İhtiyaç olan bölgelere takviyeler yaptık’’

Konuşmasına devam eden Perçinci; ‘’Bu yıl kesinlikle ligin iyi sonuçlar alan takımı konumuna gelmek istiyoruz. Özellikle ilk devrede maksimum puanı toplayıp, ikinci devrede oynanacak olan kupa maçlarına daha rahat asılmak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. İki yeni yabancımız var. Okafor ve Ossi. Takımımıza büyük katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. İç transferde ise Talat Dağer ve Yusuf Özbahar’ı kadromuza kattık. Takımımızın geçtiğimiz yıldan ihtiyacı olan dört bölgesine takviye yaptık’’ dedi.

Remzi’nin durumu belirsiz

Remzi konusuna da değinen Perçinci; ‘Kadro genişliği olabilmesi açısından hep düşündüğümüz Remzi transferi vardı. Remzi ile ilkten çok ilgilendik. Daha sonra Çetinkaya ile anlaşmaya vardığı andan itibaren kendisi ile hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı. Sadece daha sonra kendisi bize ulaşıp, Çetinkaya’da kesinlikle futbol oynamayacağını ve Kaymaklı forması giymek istediğini belirtti. Biz de kendisinin Çetinkaya kulübü ile ilişkisini tamamen kestikten sonra onunla ilgilenebileceğimizi söyledik. Bu da tamamen yönetimsel bir durum. İnanın şu anda da durumun ne olduğunu bilmiyorum’’ dedi.

‘’Gençlerimiz geleceğimiz’’

Kadro konusuna da değinen Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Emre Perçinci; ‘’Sezona başlarken yirmi kişilik bir kadro belirledik. Bu kadro ile devam ederken, çok büyük bir avantajımız var. Sekiz tane 21 yaş altı oyuncumuz var. Bunların beş tanesi ilk 11’i zorlayan, hatta 11’de yer alabilecek isimler. Diğer üç oyuncumuz da bu fırsatı kapacak durumda olan isimler. Bu kulübümüzün geleceği açısından sevindirici bir olay. Zaten bu yılki en büyük hedefimiz; hem başarılı sonuçlar alabilmek, hem de bu oyuncuları bir yıl sonrası için Küçük Kaymaklı’ya kazandırabilmektir. Bu bağlamda iyi, keyif veren, taraftarının gurur duyacağı bir takım yaratacağız. Tabii ki zaman zaman istemediğimiz sonuçlar da elde edeceğiz. Bunlar futbolun içerisinde olan şeylerdir ancak bu bizim oyun şeklimizden ve planlarımızdan hiçbir şey değiştirmeyecek. İlk hafta sahamızda oynayacağımız GG maçını kazanıp bu geçişin hızlı olmasını hedefliyoruz. Tüm Kaymaklı taraftarını da bu yıl yanımızda görmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75