banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci “Hedefimiz Süper Lig’’
banner98

 




Takımın çalışma temposundan memnun olduğunu aktaran Perçinci yabancı oyuncu konusunda çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Ligin başlamasına uzun süre olmasına rağmen Spor Servisine konuşan Emre Perçinci, Gönyelinin hedefinin süper lig olduğunu, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Takımda tecrübeli oyuncu sayısının fazla olmasının kendileri adına avantaj olduğunu ve saha içerisinde işlerini kolaylaştıracağını düşündüğünü aktaran Perçinci resmi açılışın Ağustos ayı içerisinde olacağını ancak çalışılmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Yabancı oyuncu konusunda Stelos ile görüşmelerini yaptığını ve Pazar gününe kadar anlaşma sağlanamaması durumunda ise başka isime yöneleceklerini ifade etti.

Görneç ve Çanakkale'nin BTM maçları sonrası adını birinci lige yazdıran takımlar olduğunu hatırlatan Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, ligin yeni sezonda zor olması ile birlikte Doğu deplasmanının fazla oluşuna dikkat çekti.

Gönyeli camiasının büyük ve mazisi başarılarla dolu bir camia olduğunu aktaran Perçinci bu nedenle Gönyeli'yi yeniden süper lige döndürmek için kolların sıvandığını vurguladı. Yönetimin yapılması gereken her şeyi yaptığını aktaran Perçinci takıma yapılan takviyeler ve dahil edilecek isimler sonrası istedikleri ve hedefledikleri yere varacaklarına dikkat çekti.

 

Çalışma ortamı, tempo ve oyuncuların uyumundan memnun olduğunu belirten Emre Perçinci daha güçlü ve iyi bir Gönyeli için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75