banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci Gündemi Değerlendirdi..!
banner98

Perçinci'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde;


''Yapılan açıklamalara baktıkça, sağlığı çok düşünen varsa önce ülkeye girişleri durdursun veya kontrol altına aldırsınlar.
Futbol federasyonunun daha önce söylediği gibi " Futbol 50 milyon TL'lik bir markadır".
Bu futbolu oynatmak için gerekli tüm önlemleri almalıyız. Yapılan transfer bedellerine baktığımızda ki yüksek olanlardan bahsetmiyorum bile, tek futbolcu transfer bedeli, bir takımın bütün sezon yapacağı testlere denk gelir.
Gerçekten gençliği düşünen herkes, futbolu oynatmak için elini taşın altına koymalıdır. Bu sektörde futbolcu, teknik adam, eczacı, masör, sağlıkçı, malzemeci, hakem, gözlemci, saha komiseri,top toplayıcılar, sahadaki büfeci, yola gitmek için yakıt alınan benzinci, otobüs şirketi, doktor, fizyoterapist, diyetisyen,spor yazarı, foto muhabiri,kapıda satış yapan insanlar, spor malzemesi satan noktalar bu insanların hepsi ve daha fazlası bu sektörden evine ekmek götürüyor, okul taksitlerini, borçlarını ödüyor, yardım etmesi gerekenede yardım ediyor.
Yöneticilik farkı, sporu yasaklamak yerine topluma kazandırmaktır.Futbol bir yıl oynanmazsa bu enkeza döner ve kimse bunu düzeltemez.
Yani öyle basit olmamalı futbolumuzu oynatmamak.''dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75