banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci Çifti Okay Bebeğe Kavuştu..!
banner98

Ülkemizin genç ve başarılı teknik adamlardan Emre Perçinci, ülkeye yeni futbolcu kazandırdı. Baba olma sevincini yaşayan Emre Perçinci oğluna babasının adını verdi. Emre ve Nazal Bardak Perçinci çiftinin oğulları Okay, 8 Nisan tarihinde hayata gözlerini açtı. Perçinci çiftine hayırlı olsun der Okay Bebeğe sağlıklı uzun ömürler dileriz.

Emre Perçinci oğlunun doğumu sonrası sanal ortamda bir açıklama yaparak sevenlerini hayatının normale döndükten sonra misafir edebileceğini açıkladı.

Perçinci’nin açıklaması Şöyle;

Hayatımıza katılan Okay'ımız ile birlikte Ali’miz abi, Naz’cığımız abla olmuştur. Güzel dileklerini ileten sevenlerimize, her zaman yanımızda olan anne babalarımıza ve bu süreçte inanılmaz özverili işlerini yapan Mustafa Sakallı ve Miracle ekibine de sonsuz teşekkür ederiz.

Ayrıca en başından ve doğum sonrası da dahil anneliğin ne kadar kutsal bir şey olduğunu bir kere daha gördük. Bugün evimize geldik, anlayışlı olacağınızı düşünerek ülkemizin bulunduğu bu sıkıntılı süreci atlatana kadar sevenlerimizi bekleteceğimizi fakat süreç bitti zaman sizleri yanımızda görmeyi umut ediyoruz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75