banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özzeki: Canımız Yanıyor..!
banner98

 



             Hamitköy yönetim kurulu üyesi Hüseyin Özzeki, Hamitköy’ün Süper Lige yükselme hedefinin olduğunu söylerken, takımının aleyhine yapılan hakem hatalarından dolayı bu hedeflerinden vazgeçmediklerini açıkladı. Hüseyin Özzeki’nin açıklamaları şöyle:

“Ligde geriye kalan 8 haftada, 4 maçımızda penaltılarımız hakemler tarafından verilmedi. Kazandığımız Gönyeli maçında Serdar Bilgimer, net penaltımızı vermedi. Aynı Serdar Bilgimer, geçtiğimiz hafta oynadığımız Yalova maçında 2 penaltımızı es geçti. Özellikle de 88. dakikada Eyüp’e yapılan hareketi, çocuk hakem olsa penaltı verirdi. Ancak Serdar Bilgimer pozisyonu devam ettirdi. Biz de 1 puandan olduk.

Aynı maçta kalecimiz Ahmet Topuz, kendisine yapılan faul sonrasında ayak bileğini kırdı. Ama Serdar Bilgimer pozisyonda faul dahi çalmadı. Maç içerisinde bütün takdir haklarını da rakipten yana kullandı.

Berabere kaldığımız Lapta maçında Irmak Emin 2 penaltımızı vermedi. Esentepe maçında 1 penaltımız verilmedi.

Ben merak ediyorum. Hamitköy’e penaltı verilmesin kararı mı var? Bizim isteğimiz hataların hep bize olmamasıdır. Çünkü canımız yanıyor. Büyük fedakarlıklarla maçlarını oynayan futbolcularımızın ve teknik heyetimizin de emeklerine, alın terlerine yazık ediliyor.”

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75