banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özyalçın’dan Doğan’a lüks otobüs..!
banner98

  




          İngiltere’den kulübün sponsorlarından olan Özyalçın Group tarafından satın alınan tam donanımlı otobüs dün itibarıyla limandan işlemleri tamamlanarak yola çıktı. Yaklaşık bir ay sonra otobüsün adaya gelmesi bekleniyor. Otobüsün adaya gelmesinden sonra Doğan Türk Birliği kulübü tarafından otobüs kulüp renginde logoları ile giydirme yapılacak ve futbolcuların hizmetine sunulacak.


Yaklaşık 50 kişilik olan otobüsün içinde tuvalet ve lavabo yanında televizyon ve müzik sistemi de bulunuyor. 

40 bin sterline mal olacak otobüs ile ilgili olarak konuşan Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Bayar Piskopulu, kulübe böylesi tam donanımlı bir otobüs kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek “Aralık ayının 20’si gibi otobüsümüz gelecek. Öncelik A takım olmak üzere tüm takımın ulaşımını karşılayacak otobüsümüz de her şeyi ile örnek bir otobüs” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75