banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özsin; ‘’Tüm Mağusa halkını maça bekliyoruz’’
banner98




             Şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen Mağusa Türk Gücü’nün gelecek vaat eden golcüsü Emre Özsin spor sitemize açıklamalarda bulundu.

‘’10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyoruz’’

             Arenasporkolik Spor servisi’ne görüşlerini aktaran Emre Özsin, ‘’Sezon başından beridir çok çalışıyoruz. İyi bir yönetimimiz, teknik heyetimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımız var. Sezon başında şampiyonluk hedefi ile yola çıktık ve bu hedefimizi de sezon sonuna kadar sürdüreceğiz. Kalan 9 haftalık zorlu periyotta daha fazla fedakârlık yapıp 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Binatlı maçı çok zor geçecek fakat kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu maçı kazanıp liderle puanları eşitlemek istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız Binatlı maçına tüm Mağusa halkını bekliyoruz. İyi mücadele edip kazanmak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75