banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özgürgün “GAÜ Çetinkaya’da hedef tektir’’
banner98

 





          GAÜ Çetinkaya ile yaptığı anlaşma sonrası spor servisine demeç veren Teknik Direktör Mehmet Ali Özgürgün, tarihi başarılarla dolu GAÜ Çetinkaya takımında her zaman hedefin tek olduğunu, bununda şampiyonluk olduğunu hatırlattı. Yönetim ile yaptığı anlaşma sonrası tam olarak detaylı görüşme yapmadığını aktaran Özgürgün, çok kısa süre sonra daha net konuları konuşacaklarını söyledi.

Oyuncu grubu ile yönetimin yapacağı konuşma ve görüşmeler sonrası, kendisinin de oyuncu grubu ile görüşeceğini belirten Teknik Direktör Mehmet Ali Özgürgün, önlerinde zor ve yorucu bir sürecin olduğunu vurguladı.

 Takımın başına Teknik Direktör olarak gelmesinden sonra yardımcılık konumunda kimin olacağının sorulması üzerine ise konuşan Özgürgün, kısa süre sonra bu konunun da netlik kazanacağına değindi.

 Yeni sezona yönelik hazırlık süreci ve oyuncu yapısı ile ilerleyen süreçte daha net konuşacağını hatırlatan Özgürgün, burada bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75