banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20) Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özersay, Sertoğlu ile görüştü..!
banner98
 




            İki kurum yetkililerini bir araya getiren ziyaretle ilgili konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, ülke sorunları yanında genelde ülke sporuna özelde futbola, futbolda yaşanan sıkıntıların çözümüne gösterdikleri duyarlılık nedeniyle Özarsay’ın şahsında parti yetkililerine teşekkür etti.

            Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay ziyaretle ilgili açıklamasında “Kıbrıs Türk futbolu doğru yapılandırıldığı ve sağlıklı bir zeminde geliştirildiği takdirde toplumsal birlikteliğe ve ülkenin gelişimine önemli katkı yapabilecek bir potansiyele sahiptir. Bu halkın tarihinde önemli bir yer tutan futbol, doğru yatırımlarla ve siyaseten istismar edilmeyecek bir destekle gençlerimizin bu topraklarda kök salmalarında önemli bir işlev yerine getirebilecektir. Bizler bu anlayışla bir yandan yeni sezon öncesinde futbolun sıkıntıları konusunda bir durum değerlendirmesi yapmak, federasyonun görüşlerini almak ve düşüncelerimizi paylaşmak maksadıyla bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Spor Çalışma Grubumuz sadece futbol konusunda değil, diğer spor dallarında da doğru yöne gidilebilmesi için neler yapılması gerektiğini inceleyip çalışmalarını somutlaştırıyorlar. Bu açıdan farklı paydaşlarla bir araya gelmenin en iyi yol olduğuna inanıyoruz. Halkın Partisi olarak bu konularda hazırlıklarımızı tamamlıyoruz” ifadelerini kullandı.

            Ziyaret sırasında Halkın Partisi Başkanı Özersay’a, Genel Sekreter Tolga Atakan, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Cemre Günsel Esengin ve Halkın Partisi Spor Çalışma Grubunu temsilen Mehmet Özbilgehan ile Hasan Sapsızoğlu da eşlik ettiler.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75