banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özekmekçi : ‘’Galibiyet istiyoruz’’
banner98

 



          Yeni Boğaziçi’inin kötü günler geçirmesinden dolayı bir çıkış için karşılaşmaya oldukça önem vereceğini ancak kendileri açısından da rakiplerinin birbirleriyle karşılaşacağı bu haftada galip gelmenin oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Özekmekçi,  kendi saha ve seyirci avantajlarını kullanarak bunu başaracaklarına inandığını söyledi.

       Niyazi Özekmekçi, Binatlı camiası olarak iyi bir hava yakaladıklarını ve bunu kullanıp ilk devre boyunca olabildiğince çok puan toplamak istediklerini belirtirken, lige maç maç baktıklarını ifade etti. Yeni Boğaziçi karşılaşmasına tam kadro hazırlandıklarını ve eksikleri bulunmadığını belirten Özekmekçi, taraftarlarını takıma destek için tribüne davet etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75