banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özekmekçi “Ara ve sakatlıklar bizi bozdu”
banner98

 






“Başta Hedef Ligi Rahat Bir Yerde Bitirmekti”

 

Öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirten Özekmekçi“22 Temmuz’da sezonu açtık, yepyeni bir takım kurduk. 8 oyuncumuzu kiraya verdik, altı oyuncuyu transfer ettik. Ahmet Soğukpınar hocamız ile sezonu açtık ve başladık fakat hocamız ayrıldı ve başkan ve yönetim bize güvenerek bizi görevlendirdi.  Hazırlık maçlarında inişli çıkışlı bir performans sergiledik, ilk önceliğimiz Süper Lig’de ilk senemizde ligi rahat bir yerde bitirmekti. “

 

“Kaliteli Bir Oyuncu Grubumuz Vardı”

 

“Çok şanslıydık ki kaliteli bir futbolcu grubuna sahiptik, lige başladığımız İskele karşılaşmasında birçok net gol pozisyonunu gole çeviremedik, daha sonra Değirmenlik maçı ile beraber sezonu açtık diyebilirim. Galibiyetle futbolcularımın özgüveni yerine geldi, o sıralar lisansım olmadığı için göreve  Güney hocamız gldi. Birlikte 3 hafta çalıştık ancak kendi sebeplerinden ayrıldı ve sonra Ulus hocam bize katıldı ve mükemmel bir 3’lü oluşturduk. Kemal, Devrim ve Apo takımın büyükleri olarak bize çok yardımcı oldular.”

 

“Devre Arası ve Sonrası Çark Döndü”

 

“Devreyi yenilgisiz bitirdik, rüyada gibiydik ancak devre arası bize hiç iyi gelmedi, Evor’un kaçışı, Çağdaş’ın 10 günlük ayrılışı, Kemal’ın sakatlığı bizi bozdu, 2. Yarıya galibiyetle başlasak da şanssızlıklar arka arkaya geldi ve Devrim sezonu kapattı. Kemal’ın sakatlığının uzaması, Taşçı, Neşe ve Berkem’in sakatlıkları, yabancı oyuncuların düşük performansı bizi etkiledi. Fakat herşeye rağmen sonuna kadar yarışı kovaladık, şans da elimize geldi ancak değerlendiremedik, Lige renk verdik, bölgemize heyecan kattık, kısıtlı imkanlarla çk iş başardık, futbolcu, başkan, yönetim, teknik heyet taraftar bir bütün olduk herkese destek verdikleri için teşekkür ederim. “ diyerek genç teknik adam sözlerini noktaladı.

 

HABER: MUAMMER ŞENBAYRAK

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75